Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver en kunnen ook XboxOne Gamers aan de slag met de Sims 4.
In November 2017 zal de Sims 4 uitkomen voor de XboxOne.

Deze zal beschikbaar zijn in een standaard editie ( zonder extra DLC ) en in een Deluxe Party Editie welke verschillende extra DLC uitbreidingen heeft.
Wil je De Sims 4 voor de XboxOne voor de laagste/goedkoopste prijs kopen?
Houd dan deze pagina in de gaten binnenkort vindt je hier een overzicht van alle aktie en aanbiedingen voor de Sims 4 XboxOne.

De Sims 4 Deluxe Party Edition bevat:
– De game De Sims 4
– DLC: ‘Feestbeest’ Bonusmateriaal: Bevat onder andere de Brandende Fakkelbar en stijlvolle outfits.
– DLC: ‘Tot in de Vroege Uurtjes’ Bonusmateriaal: Bevat lasershows, feestdecoraties, en extravagante party outfits.
– DLC: ‘Dierenhoedjes’ Bonusmateriaal: Bevat leuke dierenhoedjes die gedragen kunnen worden door jouw Sims.

Geef je Sims het feest van hun leven met de De Sims™ 4 Deluxe Party Edition! Van lasershows en wilde feestkleding tot een Brandende Fakkelbar en leuke dierenhoedjes; verken de avontuurlijke kant van je Sims met heel je hart, lichaam en ziel.

Heers over je eigen virtuele wereld en bestuur je Sims zonder regels. Uit je creativiteit en creëer nieuwe Sims met opvallende karakters en unieke uiterlijke kenmerken. Bestuur de geesten, lichamen en harten van je Sims en speel met het leven!

Eindelijk is het dan zo ver de sims 4 komt ook naar PS4 en XboxOne.
Dus vanaf het najaar van 2017 kunnen we ook genieten van Sims 4 vanuit onze luie stoel of op de bank.
Op 17 November 2017 zal Sims 4 voor Playstation 4 in de winkel liggen.

Sims 4 Playstation 4/ XboxOne

Jij creeert. Jij bepaalt. Jij heerst in De Sims 4. Uit je creativiteit en creeer nieuwe Sims met opvallende karakters en unieke uiterlijke kenmerken. Bepaal de kleding, haarstijl en geef jouw Sim een eigen levensdoel. Bouw moeiteloos perfecte huizen met de nieuwe bouwmodus, waarbij je kunt kiezen uit jouw favoriete designs en decor. Ontwikkel relaties, streef nieuwe carrieres na en ontdek nieuwe buurten waar je evenementen kunt bezoeken en andere Sims kunt ontmoeten. Wees machtig en vrij, geniet en speel met het leven.

Kenmerken Sims 4 : 
• Creeer Unieke Sims: Creeer nieuwe Sims met unieke uiterlijke kenmerken, grote persoonlijkheden en gloednieuwe emoties. Vorm jouw Sims lichaam met de nieuwe Creeer-een-Sim Tool en kies hun haarstijl, loopstijl en kleding. Geef een levensdoel door hun eigenschappen en aspiraties te bepalen waardoor jij de controle hebt over de geesten, lichamen en harten van je Sims.
• Bouw het Perfecte Huis: Bouw moeiteloos perfecte huizen met de nieuwe bouwmodus, waarmee je je huis van binnen en van buiten naar eigen wens kunt vormgeven. Ontwerp je eigen droomhuis door zelf de voorwerpen, meubels, landschappen en locaties te bepalen. Je kunt zelfs een kelder of een zwembad toevoegen.
• Verken Levendige Werelden: Reis tussen werelden en verken de levendige buurten en interessante evenementen. Jouw Sims kunnen nieuwe gemeenschappen bezoeken om hun sociale leven uit te breiden. Ontspan met je vrienden in het park, of vind en verzamel leuke nieuwe objecten.
• Speel met het Leven: Bestuur de memorabele momenten van jouw Sims, van hun relaties tot carrieres aan toe. Jouw keuzes hebben invloed op het leven van geboorte tot aan volwassenheid. Ontwikkel de vaardigheden van jouw Sims en streef nieuwe hobbys na.

De Playstation 4 versie van de Sims 4 heeft alle features en functies die de PC versie ook heeft.
Het betreft alleen wel alleen de basis game en zullen er dus in de toekomst nog uitbreidingspakketten komen zoals deze ook voor de Sims 4 beschikbaar zijn op PC/MAC.
Voor de meest complete ervaring nu direct kun je dus het beste op de PC/MAC de sims 4 spelen. : Sims 4 Kopen

De Sims 4 PS4 Kopen?
Voor de laagste prijs van de Sims 4 PS4 kun je in dit overzicht kijken:

De Sims 4 XboxOne Kopen?
Voor de laagste prijs van de Sims 4 XboxOne kun je in dit overzicht kijken: